ONZE KLANTEn

We fietsen voor zeer diverse klanten die ons erg trouw zijn en voor wie wij graag het onderste uit de kan halen.
We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en voelen ons erg verantwoordelijk voor de zendingen die ons toevertrouwd worden.
 
We fietsen voornamelijk voor bedrijven, maar ook voor organisaties in de medische sector en particulieren.

Advocaten & Notarissen

We vervoeren veel stukken voor advocaten- en notariskantoren. Zo komen we bijna dagelijks bij de Rechtbank Amsterdam en regelmatig bij de Kamer van Koophandel, of het Gerechtshof.

Op verzoek maken wij een foto van een, bijvoorbeeld door de Rechtbank afgetekend en gestempeld, ontvangstbewijs en mailen dit direct naar de opdrachtgever (in aanvulling op het standaard ontvangstbewijs dat klanten sowieso gemaild krijgen).

We brengen ook electronica bij reparateurs of halen een nieuwe mobiele telefoon voor een medewerker bij een leverancier op.

Film & TV:

Producenten / Post-productie

Veel van onze klanten zitten in de (reclame)film & tv industrie. We vervoeren bijvoorbeeld veel harde schijven van en naar editors. Inmiddels mogen we een groot aantal producenten in Amsterdam tot onze trouwe klanten rekenen en zijn we al bij veel post-productie bedrijven over de vloer geweest Het spreekt voor zich dat wij altijd vertrouwelijk omgaan met onze zendingen en als iets haast heeft, kan je op ons rekenen!

Tandtechnici & tandartsen

Tandtechniekwerk van de tandarts naar de tandtechnicus en andersom. We zorgen ervoor dat het werk wordt afgeleverd voordat de patient in de stoel zit en gaan uiteraard voorzichtig met het techniekwerk om. Verschillende tandtechnici stellen onze snelle en flexibele service zeer op prijs.

Fotografen / PR-bureaus / Media / Other creatives

We fietsen regelmatig voor bekende en minder bekende fotografen wat we erg leuk vinden. Zo komen we bij het fotolab of een lijstenmaker of bij een foto-shoot om een gehuurde camera-lens op tijd af te leveren.

Voor een aantal PR-bureaus brengen wij kleding of andere pakketjes rond en zorgen we dat dit persoonlijk, aan bijvoorbeeld een influencer, overhandigd wordt.

Verder fietsen we voor verschillende andere bedrijven en personen in de media of creatieve sector. Denk aan een uitgever die zijn boek op tijd bij de redactie van De Wereld Draait Door wilt krijgen.

Medische sector

We brengen, in opdracht van een ander koeriersbedrijf, bijna dagelijks boxen met bloed van Sanquin Bloedbank naar ziekenhuizen in de stad.

Ook bezorgen we medicijnen voor apotheken en brengen we wel eens kweken van clinic naar het laboratorium.

Drukkerijen & printshops

Voor onze drukkers en print/copy shops bezorgen wij allerlei drukwerk naar hun afnemers.

Overige bedrijven

& Particulieren

Naast alle bovengenoemde sectoren fietsen we ook voor vele andere kantoren. Of het nu gaat om documenten of kleine pakketjes, veel bedrijven, maar ook particulieren, weten ons te vinden voor een eenmalige opdracht of als permanente, betrouwbare, logistieke partner. Zo fietsen we van Noord naar West tot Zuidoost en soms zelfs Amstelveen.

Horeca

We vervoeren geen etenswaar (dat kunnen onze collega’s bij Foodlogica of TringTring veel beter)

Kunnen we misschien ook voor jou iets betekenen?