HOE WERKT HET?

99

Neem contact met ons op

Vul het opdrachtformulier in. Deze vind je hier. Goed om te weten: we fietsen in principe enkel op werkdagen tussen 8.00 en 17.30.
Heb je een opdracht die vandaag nog uitgevoerd moet worden? Dan is het handig ons eerst te bellen op 06-21808366.
Je krijgt dan de planner of soms direct de koerier aan de lijn. Die laat je weten of het nog gaat lukken binnen het door jouw gewenste tijdsbestek (het lukt gelukkig bijna altijd!).

Check eventueel de maten van het pakketje. Past het in onze koerierstas? Of moeten we met een karretje of transportfiets langskomen?

En bedenk goed hoe laat eea uiterlijk bezorgd dient te worden. Als we weinig tijd krijgen om te bezorgen, rekenen we veelal een spoed-tarief (check hier onze tarieven). Geen spoed? Zet dan de bezorgtijd op zo laat mogelijk vandaag of eventueel de volgende werkdag. 

99

Wacht op bevestiging

Als je een rit voor vandaag wilt bestellen hoor je, als je ons belt, meteen of het gaat lukken.
Als je via het opdrachtformulier een rit voor een andere dag bestelt, krijg je van ons binnen enkele uren een email-bevestiging.

99

Zorg dat hetgeen wij moeten gaan vervoeren klaarligt
& voorzien is van een adres

Zorg dat het document, pakje, sleutels, harde schijf of wat we dan ook bij je op moeten halen klaarligt. Dit scheelt tijd en zo kunnen wij nog sneller zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste adressering: erop geschreven, met een sticker of post-it.

99

Wij fietsen voor je naar de bestemming en overhandigen het daar

We fietsen naar de bestemming van het document of pakketje en leveren het af.  De persoon aan wie wij het overhandigen tekent voor ontvangst. We laten nooit, zonder jouw toestemming, zomaar een pakketje ergens achter, ook niet bij de buren (tenzij jij hier expliciet goedkeuring voor geeft).

99

Betalen doe je achteraf

Je betaalt ons achteraf. We sturen 1x per maand de facturen naar al onze klanten. Dit is vaak aan het begin van de volgende maand. Je kan dan betalen via iDeal, Mastercard of door middel van een bank-overschrijving.

Vragen?

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@defietskoerieramsterdam.nl of bel ons op 06-26942714.

Sluit Menu